fbpx
Vanderhall Carmel

Vanderhall, de moderne vintage wagen

Zijn stijl, originaliteit en vrijheid jouw belangrijkste waarden? Dan past een Vanderhall helemaal bij jou. Vanderhall is het geesteskind van de Amerikaanse Steve Hall en werd opgericht in 2010. Zijn missie? Ouderwets rijplezier terugbrengen zonder aan kracht en elegantie in te boeten. Met twee wielen vooraan en één achteraan, valt de Vanderhall meteen op. Een vrijetijdswagen om ‘u’ tegen te zeggen.

Opties voor optimaal rijcomfort

Een Vanderhall is de ultieme vrijetijdsmotor. Een huwelijk tussen moderniteit, eigenheid en klasse. Een moderne vintage-wagen. Met zes versnellingen, 175 tot 195 pk en een 4 cilinder zit je helemaal niet verkeerd bij Vanderhall. Zeker als je weet dat hij maar 640 kg weegt. Daarnaast zijn ze ook volledig gehomologeerd in Europa. 

Momenteel heeft Vanderhall drie modellen van driewielers op voorraad: de Venice, de Carmel en de elektrische Edison. Opties als cruise control, bluetooth audio, luchtverwarming, zetelverwarming, turbodrukmeter en schakelmeter behoren tot de mogelijkheden.

Vanaf 41.000 euro rijd je het plezier tegemoet. Met een Vanderhall word je terug verliefd op het rijden voor het plezier, zonder te veel werk te moeten doen.

Gunstige fiscale voordelen

Ondanks dat het in de Benelux onder ‘motors’ wordt gecategoriseerd, is een rijbewijs B genoeg om in de Vanderhall te kunnen stappen én is een helm niet verplicht. Haalde je je rijbewijs na 2013? Dan is 4 uur praktijkles wel verplicht. De Vanderhall wordt ingeschreven als motorfiets, waardoor je van een gunstige fiscaliteit geniet. Bij de Edison geniet je van de huidige voordelen van elektrische voertuigen.

Coming soon: de Vanderhall 4×4: De Brawley

Vanderhall Brawley

Vanaf 2022 zal Vanderhall ook een nieuwe serie vierwielers op de markt brengen. Deze worden gehomologeerd als auto in Europa. De vierwielers bezitten nog steeds dezelfde stijl, klasse en technologie als hun voorgangers met een wiel minder, maar zijn wel overdekt en gemaakt om offroad hun speelruimte te ontdekken.

De Vanderhall autocycle is een echte verborgen parel. Pure, Amerikaanse en hoogstaande technologie voor jouw rijcomfort, zonder de grip met het authentieke rijplezier te verliezen. Ideaal om in het weekend de stad te verkennen op een uiterst unieke manier. 

Dit alles met een onvertaald design dat meteen in het oog springt. Een Vanderhall is de vrijetijdsmotor voor de meerwaardezoeker die houdt van kwaliteit zonder regels of grenzen. Met Vanderhall ontdek je opnieuw het plezier van de weg.

Ontdek de verschillende modellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top